Restaurang HB/Handelsbaren är en krog som funnits på samma plats sedan 1996. God mat och svala drinkar på sommaren med utsikt över hela småbåtshamnen. I snart tjugo år har vi varit en sann skärgårdskorg i Åhus. På Restaurang HB kan du njuta av äkta sommarliv. Båtar som guppar, fladdrande segel, glada människor
och riktigt god mat. På vår meny hittar du bl a Skärgårdens bästa burgare eller en fantastisk hälleflundra. Eller en Slow Cooked BBQ Pulled Pork. Eller något annat gott! Goda viner, spännande desserter och läckra förrätter. Svala drinkar. Espresso. Åk hit med vår egen båt som tar dig över till Äspetön.
Solsken, vatten, doften av salt hav och varma vindar blandat med de ljuva dofterna från vårt kök, har gjort Handelsbaren till ett vattenhål för både sommargäster och bofasta. År 2013 gjorde vi en omfattande renovering och fick ett bättre kök, och en större uteservering som vi nu har glasat in stora delar av. Allt för att förlänga de där underbara sommarkvällarna. Vi justerade också vårt namn från Handelsbaren till Restaurang HB för att markera att vi inte bara är ett kul ställe, utan att vi även har ökat våra kulinariska ambitioner. Men vi är fortfarande ett kul ställe, fast med mer att bjuda på i köket. Men vi har ändå sparat våra klassiker, till exempel vår legendariska hamburgare.
Vi som äger och driver Restaurang HB är några goda vänner som alla gillar god mat och det glada sommarlivet. Några har varit med sedan starten. Andra har kommit till senare och tillför kompetens och nytänkande. Tillsammans med vår fantastiska personal är vi Handelsbaren.
Hela sommaren har vi öppet varje dag från kl 17:00. Välkommen hit, ät något gott och njut med oss av den svenska sommaren. Ta en promenad hit, eller åk med vår gratis minifärja som går i skytteltrafik över ån. Välkommen till Restaurang HB.
På höst och vinter har vi andra öppettider. Ring gärna och fråga.

Comments are closed.

Välkommen till Skånes främsta skärgårdskrog.

Här hittar du våra kontaktuppgifter. Ring oss eller maila. Du kan också boka bord online nere till höger.
På sommaren kan du alltid åka gratis med vår båt över ån. Det är bara att ställa sig på andra sidan vid Glassbåten.
Välkommen till Restaurang HB.